Chalet Eekhoorn

€ 119.500,-  exclusief kavel

Specificaties

Aantal slaapkamers2
Oppervlakte accommodatie50m2
Midden in de natuurJa
Volledig elektrischJa
OvenJa
Inductie kookplaatJa
MagnetronJa
VaatwasserJa


Prachtige chalet op de Veluwe

Welkom bij Chalet Eekhoorn, een schitterende chalet gelegen in het hart van de prachtige Veluwe! Dit unieke verblijf biedt een perfecte combinatie van rust en luxe te midden van de wonderschone natuur. Met zijn moderne inrichting en strakke lijnen is het chalet een ware oase voor liefhebbers van eigentijds design.

Dit gezellige chalet beschikt over twee ruime slaapkamers, waar u heerlijk kunt ontspannen na een dag vol avonturen in de natuur. Daarnaast is Chalet Eekhoorn volledig elektrisch, wat zorgt voor een milieuvriendelijk verblijf.

Heeft u trouwe viervoeters die u graag meeneemt op vakantie? Geen zorgen! In Chalet Eekhoorn zijn maximaal twee honden van harte welkom, zodat het hele gezin kan genieten van dit bijzondere verblijf.

Geniet van de rust, ruimte en alle prachtige mogelijkheden die de Veluwe te bieden heeft, terwijl u in alle comfort verblijft in Chalet Eekhoorn wanneer u maar wilt.

Overige specificaties van deze chalet in Haaksbergen

  • Midden in de natuur
  • Volledig elektrisch
  • Inductie kookplaat

Interesse in chalet Eekhoorn?

Heeft u interesse in Chalet Eekhoorn? Mail ons op info@vakantieparkhertenhorst.nl. Via de mail beantwoorden we ook graag al uw vragen. Natuurlijk zijn we ook telefonisch bereikbaar.

Deze site is beveiligd met reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.